Juny 2024
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Quan mirem  els temes importants de l’any per decidir quin serà el nostre nou Eix temàtic, amb la col.laboració dels nostres usuari/es, cerquem per Internet aquells que enguany tindran una certa transcèndència i

recollim, també, els suggeriments dels nostres participants.

 Ens interessa els que són motivadors, prou versàtils per poder organitzar diferents tipus d’activitats i  que puguin tenir uns transfons crític i  social.

 Davant del popurrí de la pluja d’idees, passem a la ronda de votacions.  Enguany, els temes semblaven inconnexes, com  convidats desconeguts en una festa.

 El 2022 és  l’Any Internacional de les Ciències Bàsiques, hi ha una exposició molt interessant  del Tesla que ens agradria anar a veure;  fa 60 anys que es va publicar el primer còmic de Spiderman, etc... entre un munt de temes curiosos i atractius

 Entre tots i totes,ens hem adonat que els temes es podien  lligar entre ells  perquè  tenien  un nexe comú  i podien ser parts harmòniques d’un únic univers.

 Així  hem  proclamar a Canigó, l’eix temàtic d'aquest any "ELS SUPERHEROIS I HEROÍNES; DE LA FANTASIA  AL TREBALL PER MILLORAR EL NOSTRE MÓN!.

 Partint del treball dels superherois de ficció, hem organitzar el  Carnestoltes com una convenció de herois i heroines que han estat cridats per fer front als reptes més importants que té la nostra societat per tenir cura del nostre planeta. A partir d’aquí, els segúents quadrimestres,  coneixerem  personatges reals i institucions,  de diferents camps com la medicina, la técnica, l’ajuda humanitària, els serveis i infrastructures  etc. que amb la seva contribució, treball, recerca..  ens  ajuden a que tot funcioni  millor, i també possarem en pràctica  certes habilitats i hàbits de consum  responsable, reutilització, reciclatge, treball sobre la mediació de conflictes, treball cooperatiu, etc. que  a petita escala i d’efecte inmediat en el nostre enton, també contribuexen a una millora de la nostra qualitat de vida.