Juny 2024
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

La visita que la Delegació d’Ulsan va realizar a la Fundació Canigó el dia 25 de Març de 2019, ha estat un gran sorpresa i, també, motiu  d’aprenentge i responsabilitat.

Encara ara ens sobta i ens sembla extrany que us funcionaris de tan lluny… (Corea del Sud) vinguin de tour per Europa i vulguin veure’ns a nosaltres!

I vam sentir el pes de la responsabilitat i la voluntat de rebre el millor possible els nostres viatgers d’Orient.  

Entre els que ens agrada fer d’anfitrions, vam muntar una comissió de voluntaris per recollir propostes i idees per atendre els nostres visitants.

Van sortir un munt d’idees, que vam separar entre urgents i no urgents i les vam proposar en una reunió amb Direcció.

A partir d’aquí, Canigó ens va transformar en un formiguer ple d’activitat, amb grups de treball vam organitzar la trobada, vam crear pressupostos, comprar materials, realitzar tasques…

Uns, vam sortir a comprar amb el Joan, el nostre cuiner, que ens va ensenyar com s’han triar els bons productes al Mercat de Sarrià.

Altres, ens  vam perdre pels centres comercials buscant materials necessaris.  N’hi va haver que van fer jardinería, manteniment i uns quants més van pintar mobles. Molts van endreçar.

Tots vam estudiar i ens vam informar sobre Corea del Sud : vam veure documentals i vam realitzar treballs sobre els seus costums…

Fins i tot, els més valents  van aprendre a saludar en Coreà.  Paraules ara ja irrepetibles.

Llavors va arribar el gran dia i vam continuar aprenent perquè ja us assegurem que els nostres convidats tenen maneres de fer ben diferents a les nostres.

Realment ens ha quedat un bon sabor de boca i sembla mentida però si ens tornessin a trucar de qualsevol altre indret del món per conèixer-nos, enlloc de tornar a pensar que era una broma, tindríem la ilussió de començar de nou,

Tenim ganes de repetir i de tenir altres oportunitats de globalització.

1 6 3 2 5 4