Maig 2024
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

- Quina és la situació actual de la bugaderia?

En l'actualitat la Bugaderia Canigó manté el 100% de la plantilla treballant tot i que hem tingut uns mesos on la productivitat ha baixat molt. Per nosaltres ha estat, i és, una prioritat mantenir els llocs de treball de forma segura i estable. Hem optat per no aplicar cap ERTO, però hem modificat els torns i els horaris adaptant-los a la demanda actual.

La caiguda del turisme ha afectat força la nostra productivitat, aproximadament un 30%.
A causa de la diversificació sectorial (Turístic, Residencial i Sanitari), som un servei essencial per cobrir les necessitats dels nostres clients del sector Hospitalari i Geriàtric, de manera que la nostra tasca segueix sent cabdal per garantir aquests serveis.

- Quines mesures internes s’adopten en relació la situació actual de la pandèmia?

A causa de l’alt risc de contagi poblacional que patim i tenint en compte que dins la bugaderia treballem un ampli col·lectiu de persones, hem creat un protocol estricte per garantir la seguretat dels nostres treballadors. Aquest protocol també ha tingut en compte de forma molt conscient el tractament de la roba que ens arriba dels nostres clients.

- Quines mesures s’adopten en l’actual situació del mercat?

En aquests moments ens estem replantejant la nostra mirada sectorial, de manera que estem redirigint el nostre esforç comercial cap aquells sectors on l'activitat continua i requereix una especialització tècnica que nosaltres podem oferir. També hem ampliat el nostre catàleg de venda amb un apartat de productes sanitaris.

- Com veieu el futur?

Ens costa molt poder mirar massa enllà, ja que l'actualitat és molt canviant però per mantenir els llocs de treball i l'activitat estem obligats a anticipar-nos a segons quins esdeveniments. Per ara creiem que la recuperació del sector turístic es perllongarà en el temps i sembla que ens veiem abocats a una crisi força severa. La nostra millor arma és la feina ben feta, aportant solucions als clients, oferint qualitat i respostes als seus problemes.

Estem a punt de presentar el nou Web específic de la bugaderia i esperem que això, acompanyat d'una bona acció comercial en serveixi per recuperar el buit productiu que ens ha deixat la caiguda del turisme.

- Com es gestiona el personal?

Aquesta part està sent la més important, la que ens preocupa més i on dediquem més esforços. Tenim en compte que la nostra essència és la inserció laboral de les persones amb diversitat funcional i que tota la tasca laboral gira al voltant d'aquestes. De manera que és molt important la coordinació de l'equip Laboral amb l'equip de la USAP per transmetre seguretat i estabilitat a tot el grup i que aquest pugui seguir treballant segur.