Juliol 2024
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

QUE NO FALTI LA MÀGIA

Els que necessitem la fantasia i la màgia, no acceptem mai del tot, viure com simples "muggles"

Després de treballar quan tornem a casa, obrim la bústia amb la il·lusió innocent de rebre una carta especial. Potser una carta d'acceptació a Howards...

Però no, només que hi ha factures.

Des de petits, hem anat pels camins del Mag d'Oz, hem rigut amb la Bruixa Novata i els dies de vent fort, secretament, hem esperat a Mary Poppins perquè ens ajudi a posar ordre a les nostres llars.

Cal dir que tot això no ha estat en va...

La fantasia és un estímul, com una benzina que pot cremar en els nostres cors. Ens ajuda a volar pel temps present, a replantejar-nos les nostres necessitats amb un altre llenguatge.

L'Obra d J.K.Rowling ja té 24 anys d'història i  ha estat un fenomen sociològic ja que ha aconseguit que persones de diferents edats i cultures gaudeixin de les històries d'en Harry.

Les aventures dels joves mags ens identifiquen amb els valors universals: l'amistat i la cooperació, el discernir entre el Bé i el Mal,  la lluita pels ideals, etc.

 Ara, potser més que mai, necessitem somniar i pensar que tot pot canviar i que cal perseverar fins arribar als  objectius.

En aquesta època, que està plena de Dementors, volem il·lusionar-nos, gaudir i venir contents a treballar.

Mitjançant el treball de Harry Potter en diferents àrees (plàstica, lectoescriptura, dinàmica de grups, esport, etc.) omplirem el nostres  dies amb menjars dolçament estrafolaris, quadres dels nostres avantpassats, espelmes voladores i barrets que ens coneixen massa bé. 

Mentre anem aprenent, passaran els dies... i arribarem. Arribarem a un lloc millor.

Celebrem plegats l'aniversari del Jove (ja no tan jove) Mag. Visca en Harry Potter!

Enguany, ja pot bufar quaranta espelmes... Però abans de fer-ho, espereu! anem a demanar tots plegats un únic i universal desig. 

 

BONES FESTES