Juliol 2024
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

El dia 21 de Març s’ha celebrat el XVI Campionat de Bàsquet Vicenta Verdú, a les instal·lacions de Nou Can Caralleu.

Hi hem participat un grup de nois/es d’USAP, SOI i STO, juntament amb Pedralbes, Aspasim i Finestrelles.

 

Canigó ha participat a tres categories diferents: partits de nivell I, equips per parelles i proves adaptades individuals.

 

Als partits de nivell I, els equips han estat formats per nois/es dels diversos centres, barrejats, i tenint en compte les nostres capacitats i necessitats. Hi ha hagut quatre equips: Bcn Bulls, Bcn Warriors, Bcn Raptors i Endavant. Tots els equips han jugat entre ells, participant en un total de quatre partits.

Una altra modalitat ha estat l’equip per parelles. Ha consistit en realitzar una sèrie de proves, competint amb uns altres dos jugadors d’un altre centre. Hi ha hagut conducció de pilota, bot, i tirs a cistella.

Per últim, a les proves adaptades individuals, s’ha realitzat un circuit amb diferents exercicis relacionats amb el bàsquet.

A les estones de descans, hem pogut participar al clínic de tennis. Per a alguns de nosaltres ha estat un primer contacte amb aquest esport, però per a altres ha estat una ocasió per posar en pràctica els entrenaments setmanals.

Després de dinar, s’ha realitzat el lliurament de premis on tots/es hem rebut una medalla com a premi al nostre esforç i il·lusió. A més, els equips guanyadors han rebut una copa com a record, per compartir entre tots/es els centres.

Ara restem a l’espera del proper Campionat de Futbol Sala Sebastià Llopis que se celebrarà el proper 16 de Maig.