Juliol 2024
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

El dia 14 de Novembre, un grup de nois/es del STO i del SOI ha participat al XVIII Campionat de Petanca Sebastià Parés, celebrat a les instal·lacions esportives de Nou Can Caralleu.

 

També ha participat altres centres: Aspasim, Pedralbes, Esmen, Auxília  i Boscana.

Hi havia tres nivells de dificultat:  nivell I, nivell II i partides individuals.

Uns dies abans, nosaltres mateixos hem escollit el nom de les tripletes, tot mantenint el nom de les que juguem mensualment a la lliga de petanca. Alguns d’aquests noms han estat: Punteria, Champions, Bolicheadores, Canibolas, Champions, Chicago Bulls...

A més, dos nois de Canigó han tingut un paper ben especial durant el campionat: responsabilitzar-se d’oferir l’aperitiu a la resta de participants.

Les partides de nivell I i II tenen una normativa bàsica que hem de respectar, i a la pista hi ha un àrbitre que ens ajuda a interpretar correctament el final de cada partida (mesurant la distància entre les boles i el bolitx, fent-nos distingir quina bola estava més a prop...).

D’altra banda, les partides individuals també són molt emocionants, ja que cada jugador compta amb dues boles, i es fan rondes de tres llançaments cadascuna. Guanya el jugador que llença més a prop del bolitx.

Una novetat d´aquest campionat és que hi ha una Màster Class de Ioga on poder gaudir d'aquesta activitat tan actual.

A l'acabar les partides,  hem anar a dinar tots plegats un pícnic, i hem recuperat energies per poder assistir al lliurament de premis.

Tots els esportistes han estat felicitats al pòdium, i han rebut els aplaudiments de tots/es els participants, així com una medalla pel nostre esforç. A més, hem guanyar uns trofeus amb les tripletes de Bolicheadores, Chicago Bulls i Champions.

Una vegada més, aquest campionat ens dona l’oportunitat de compartir vivències amb companys d’altres centres, així com fer esport d’una manera lúdica.